Konsulenthjælp

Hvem står bag?

KonsulentHjælp blev startet i 2010 af

Jens Bo Kristiansen

Jeg kombinerer som regel Lean og kvalitet i mit arbejde hos kunderne, for når man nu alligevel er i gang med at arbejde med processerne, kan man jo lige så godt forbedre både effektivitet og kvalitet. At se på virksomheden med både kvalitets- og effektivitets “briller” har vist sig at give rigtig gode resultater, som straks kan aflæses på bundlinjen.

  • 2010

    Jeg etablerede KonsulentHjælp (tidligere PLUS dynamics) i 2010 ud fra et ønske om at medvirke til at gøre danske virksomheder mere konkurrencedygtige.

  • 2004

    Fra 1984-2004 arbejdede jeg i forskellige industrivirksomheder, bl.a. som projektleder, afdelingsleder og fabrikschef. 

  • 1994

    I 1992-1994 var jeg udstationeret i Spanien for ABB med ansvar for opbygning af en elektromotorfabrik. Målet var at lave den mest effektive fabrik i ABB-gruppen, og hertil valgte vi at bruge den på det tidspunkt helt nye Lean-filosofi. Fabrikken blev en mønsterfabrik, og her startede min passion for Lean, som har fulgt mig siden.

Mit arbejde med strategi og ledelse har lært mig, at mål er uundværlige i opfølgningen på, om man forbedrer sine processer. Mål og målstyring bør derfor indgå i bestræbelserne på at blive mere konkurrencedygtig.

Samarbejdspartnere

KonsulentHjælp samarbejder med andre konsulentvirksomheder for at kunne levere den bedste rådgivning til vores kunder.
Desuden har vi et samarbejde med leverandører af forskellige ydelser, alle sammen leverandører, som vi har erfaring med leverer en god ydelse. Hvis det passer til opgaven, kan vi formidle kontakt til disse leverandører:

TÜV NORD – certificering af ledelsessystemer

EQS – digitale kvalitetssystemer

AMU Fyn – kurser og uddannelser

Campus Vejle – kurser og uddannelser

 

Kontakt

Om os

Har du brug for en deltids kvalitetschef/QHSE-leder, hjælp til leverandøraudit, CE-mærkning, svejsekoordination eller  driftsforbedringer, så lad os tage en snak.

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved